dissabte, 18 de juliol del 2009

Cap de setmana a Miravet


Pares, mares, amics familiars i tots i totes que teniu algú a Miravet!
Aquest cap de setmana van a conèixer un trosset d'història de la Batalla de l'Ebre. Durant dos dies visitaran el front republicà de la Serra de Cavalls, on encara queden molts nius de metralladora i trinxeres.
Per uns moments viuran de ben aprop tot el que suposava viure i conviure amb el dia a dia de la batalla.

Però abans i com podeu veure han hagut de suar força!!!

3 comentaris:

  1. Ei, pencaires. Això sembla un camp de treballs forçats... picant pedra tot el dia sota el sol. A veure si al final trobeu algun tresor amagat... El tresor de debó serà, de ben segur, el record que tindreu de tots aquests dies, les experiències que compartiu i els amics que feu. Petons per la Paula i la Marta. Lurdes i Xavi ... i la Júlia també, que diu que et troba molt a faltar, Paula, i que vol que tornis molt aviat.

    ResponElimina
  2. Apa si que esteu treballant de valent!!
    Marc aixi m'agrada. Ja m'explicaras com anat l'excursió i aixó de dormir al ras. Molt petons, per tu pe l'Oriol, i per tothom.
    Adeu.
    Antònia

    ResponElimina
  3. Hola Alexi i a tots,
    Que bé us ho deveu passar!
    És un honor per a vosaltres, estar en contacte amb aquelles persones que van sofrir la guerra i els que van lliutar per la libertad.
    També podeu estar molt agraïts per aquelles persones que han fet possible aquesta trobada amb els qui podrien ser el vostres besavis(ies).
    Una abraçada. Sylvie

    ResponElimina

Aquest blog té la finalitat de donar a conèixer la tanda, tant prèviament com en el seu dia a dia. Participa i deixa els teus comentaris! Recorda signar el missatge amb el teu nom!